Pagina opties

Groter

COOP Spijk

De plannen voor de bouw van een nieuwe COOP-supermarkt in Spijk worden steeds concreter. Het plan is om de bestaande supermarkt te slopen. Op de plaats waar die supermarkt nu staat wordt dan een parkeerplaats aangelegd. Op het terrein achter de huidige supermarkt wordt een nieuwe supermarkt gebouwd. Een grote supermarkt met een oppervlakte van 1000 m². Door de plannen zal de speeltuin verdwijnen. Daarvoor wordt natuurlijk in overleg een nieuwe plek gezocht.

Omdat we benieuwd zijn naar uw mening over de plannen wordt op woensdag 27 maart 2019 van 16.00 uur tot 20.00 een inloopbijeenkomst georganiseerd in het MFC aan de Nesweg 1 in Spijk. U kunt daar de plannen bekijken, uw mening kenbaar maken, een toelichting krijgen en informatie krijgen over de te volgen procedure. U kunt hieronder de impressies van het plan ook alvast downloaden.

Meer informatie

Mocht u niet naar de inloopbijeenkomst komen en u wilt toch uw mening kenbaar maken dan kunt u een brief sturen aan de gemeente, ter attentie van de heer G. Nienhuis, Postbus 20000 te 9930 PA Delfzijl. Een mail sturen naar g.nienhuis@delfzijl.nl kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet in de mail uw adres, postcode en Woonplaats te vermelden, op ontvangen reacties reageren wij schriftelijk.