Pagina opties

Groter

Contractering Wmo Begeleiding en Dagbesteding

Deze website is bestemd voor zorgaanbieders die diensten leveren - of het voornemen hebben om diensten te leveren - aan inwoners uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Het Hogeland. Het gaat om de Wmo diensten begeleiding, dagbesteding en kortdurend verblijf.

Aanbieders vinden hier praktische informatie over het inkooptraject Wmo met betrekking tot leveren van Begeleiding, Dagbesteding en Kortdurend Verblijf per 1 januari 2022 in onze gemeenten.

Deze website is een samenwerking van de gemeente Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Het Hogeland.

Vragen

Heeft u vragen over stukken de website of de procedure? Dan kunt u contact opnemen met Monique Veldt van de gemeente Delfzijl via contracteringEemsdelta-Hogeland@delfzijl.nl.

Marktconsultatie

Op deze plek vindt u de stukken voor de marktconsultatie Begeleiding, Dagbesteding en Kortdurend Verblijf. Deze stukken zijn ook gepubliceerd op TenderNed.

U kunt tot en met 23 november 2020 9 uur reageren op de gestelde vragen uit de leidraad voor de marktconsultatie. Om te reageren, gebruikt u het format zoals op deze website staat. Informatie die op andere wijze(n) wordt aangeleverd, wordt niet in behandeling genomen.

U kunt uw ingevulde format mailen naar ContracteringEemsdelta-Hogeland@delfzijl.nl.