Pagina opties

Groter

Centrum Zuidoost Delfzijl; waar mensen, voorzieningen, zorg en wonen samenkomen

De gemeente Delfzijl werkt enthousiast aan haar toekomst en die van haar inwoners en ondernemers. Zo ook in Centrum Zuidoost: een gebied met voorzieningen als een theater, een bibliotheek, verenigingen, zorg en woningen.

Doel

We willen graag de voorzieningen, woningen en het aanbod ervan klaar maken voor de toekomst. Ook de straten en pleinen nemen we onder de loep. We willen een openbare ruimte waar voetgangers en fietsers graag zijn en waar automobilisten nog steeds hun auto kunnen parkeren. Zo houden we Delfzijl niet alleen fijn voor onze huidige inwoners, maar trekken we ook nieuwe bezoekers en inwoners aan.
 

Informatieavond Centrum Zuidoost via livestream, Maandag 23 maart 2020.

Vanwege een technische storing kon de livestream-uitzending van Centrum Zuidoost op maandagavond (23 maart) niet doorgaan. Daarom is er een filmpje gemaakt van de presentatie. Het filmpje is in plaats van de livestream. Heeft u na het zien van dit filmpje nog vragen of opmerkingen, dan kunt u daarover contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

Ga naar het filmpje 

Meer weten

Alle informatie over de ontwikkelingen in Centrum Zuidoost en de deelgebieden, kunt u vinden onder ‘Informatiekaart Centrum Zuidoost’ (onderstaande knoppen).

Informatiekaart Centrum Zuidoost (geschikt voor pc)

Informatiekaart Centrum Zuidoost (geschikt voor telefoon en tablet)