Pagina opties

Groter

Huren en kopen

In de gemeente Delfzijl kunt u wonen in prachtige dorpen, in de wijken of in het centrum.

Woning huren

Wilt u huren dan kunt u terecht bij één van de woningcorporaties in onze gemeente.

  1. Woonstichting Groninger Huis te Zuidbroek
     
  2. Woongroep Marenland te Appingedam
     
  3. Woonstichting Acantus te Veendam
     

Woning kopen

Wilt u een bestaande woning kopen dan kunt u terecht bij één van de makelaars in onze gemeente en regio. Snel te vinden op internet met een zoekopdracht als bijvoorbeeld 'makelaars Delfzijl'.

Kavels en nieuwbouw

Wilt u zelf een kavel kopen om uw eigen woonwens te realiseren, dan kunt u terecht bij de gemeente Delfzijl afdeling Samenleving & Ontwikkeling teamVastgoed. Op dit moment kunt u kavels of nieuwbouwwoningen kopen op drie locaties in de gemeente. Kijk daarvoor op de pagina voor nieuwbouw en kavels.

Wilt u uw eigen woonwens realiseren? Wij willen u graag helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan met u in gesprek over uw plannen.

Telefoonnummer 06-11227872. Ook kunt u ons via de mail bereiken: kavels@delfzijl.nl

Seniorenbouw

Wilt u samen met anderen nog één keer een levensfasebestendige koopwoning realiseren dan kunt u terecht bij de Stichting Seniorenbouw Noord-Nederland. Deze stichting onderzoekt of er interesse is bij inwoners om samen in particulier opdrachtgeverschap levensfasebestendige woningen te realiseren. De gemeente Delfzijl heeft hiervoor de locatie Rijksweg/Boeierlaan in Delfzijl-west in beeld gebracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Seniorenbouw Noord-Nederland (mailadres: info@seniorbouw.nl).

Levenloopbestendige bouw

Wilt u samen met anderen nog één keer een levensfasebestendige koopwoning realiseren dan kunt u terecht bouwbedrijf U. Veenstra BV.

De gemeente Delfzijl heeft hiervoor de locatie Rijksweg/Boeierlaan in Delfzijl-west in beeld gebracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met makelaardij Nieboer tel: (0596) 22 90 00
of mail: appingedam@nieboer.nl.