Groter

Publieke peiling Afvalbeleid gemeente Delfzijl

Meedoen aan het onderzoek

Ideeën over verbetering afvalscheiding

De gemeente Delfzijl wil graag van u een aantal dingen weten, zoals in hoeverre u al bezig bent met afvalscheiding. Misschien dat u hierdoor ideeën heeft gekregen over hoe die verbeterd kan worden. Wij willen ook horen hoe tevreden u bent over de huidige manier van afval scheiden. De resultaten van het onderzoek nemen we zoveel mogelijk mee in het nieuwe Afvalbeleidsplan. Begin 2019 neemt de raad een besluit over het plan.

Laat uw mening horen via de enquête

U kunt vanaf 12 tot en met 30 november 2018 uw mening en ideeën over afval scheiden aangeven via de online enquête 'Publieke peiling Afvalbeleid gemeente Delfzijl'. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Wanneer u niet in de gelegenheid bent de enquête online in te vullen, dan kunt u een papieren versie opvragen bij het volgend telefoonnummer (030 699 15 99) of per e-mail via info@dejongemilieuadvies.nl. Ook kunt u de enquêtes afhalen op diverse plekken in de gemeente. De uitkomsten van de enquête en ander nieuws komen ook op deze site te staan. Alle informatie die we vanuit deze enquête verzamelen wordt geanonimiseerd en uitsluitend gebruikt voor het op te stellen Afvalbeleidsplan.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de heer F.J. Sebens, gemeente Delfzijl, afdeling Stadsbeheer. Dit kan via het mailadres fj.sebens@delfzijl.nl of telefonisch via (0596) 63 99 37.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de enquête!