(Weg)werkzaamheden

De gemeente Delfzijl werkt continu aan de openbare ruimte. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden. U kunt alle werkzaamheden ook inzien op een overzichtskaart.

Overzichtskaart

Werkzaamheden

 • Achteromweg Spijk: renovatie riolering

  De gemeente Delfzijl start 29 mei 2017 met de aanleg van een nieuwe regen waterriool in het laatste deel van de Achteromweg te Spijk.

 • De Geise en Meeuwenstraat Delfzijl: vervanging riolering

  De gemeente Delfzijl vervangt van 1 juni tot en met eind juli 2017 de riolering in de Geise en Meeuwenstaart in Delfzijl. Uit de inspecties is gebleken dat zowel de weg als het riool aan groot onderhoud toe zijn.

 • Dijk tussen Bierum en Eemshaven: stremming

  Vanaf 8 mei 2017 tot en met half juli 2017 is de dijk tussen Bierum en de Eemshaven afgesloten vanwege saneringswerkzaamheden.

 • Warvenweg (N992): stremming

  Door werkzaamheden is de Warvenweg (N992) tussen de Oosterhorn en Woldendorp gestremd. Het verkeer wordt omgeleid via Baamsum, Termunterzijl en de Oosterhorn. De werkzaamheden zijn op 1 mei gestart en duren naar verwachting ongeveer drie maanden.

 • Zwarteweg Spijk: renovatie riolering en weg

  De gemeente Delfzijl start medio september  2017 met de renovatie van het riool en het wegdek van de Zwarteweg te Spijk.

 • Achterweg en gedeelte Dijkstraat Farmsum: renovatie riolering en weg

  De gemeente Delfzijl start medio september  2017 met de renovatie van het riool en het wegdek van de Achterweg en een gedeelte van de Dijkstraat te Farmsum.

 • Stremming Wierdeweg te Delfzijl

  In verband met asfalteringswerkzaamheden starten vanaf woensdag 21 juni de voorbereidingen hiervoor in de Wierdeweg te Delfzijl vanaf de splitsing Damlaan tot de splitsing Ossenweg. Vanaf maandag 26 juni 07.00 uur tot en met woensdag 5 juli 16.00 uur is de weg gestremd voor doorgaand verkeer. 

Archief