Delfzijl op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de gemeente Delfzijl.

U kunt de gemeente Delfzijl vinden op verschillende social media zoals Twitter, Facebook. Via deze kanalen blijft u op de hoogte van alles wat er in Delfzijl gebeurt of gaat gebeuren en kunt u ook reageren. De gemeente gebruikt social media om het gesprek aan te gaan met de inwoners van Delfzijl. Heeft u een vraag over een actualiteit of over onze dienstverlening? Dan kunt u deze ook via de diverse social media aan ons stellen. Wij zorgen er dan voor dat u een antwoord krijgt op uw vraag.

Twitter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Twitterpagina van de gemeente Delfzijl. Daar vindt u ook lijsten met twitterende bestuurders en twitterende raadsleden.

Facebook

Op onze facebookpagina plaatsen we berichten en nieuwtjes, die aansluiten bij de interesse van de gemiddelde Delfzijlster Facebooker. Korte teksten en veel beeld! Ook onze berichten die wij via Twitter plaatsen en Youtube filmpjes zijn hier te vinden. Volg dan onze berichten door 'vind ik leuk' aan te klikken. Onze berichten verschijnen dan op de eigen Facebookpagina.

YouTube

Bekijk de video's van de gemeente Delfzijl op ons YouTube kanaal.

Nieuwsbrief Gemeenteberichten

De Nieuwsbrief Gemeenteberichten is de gratis e-mailservice van de gemeente. U kunt zich hiervoor aan- en afmelden. De nieuwsbrief bevat een PDF bestand met de gemeentepagina die wekelijks in de Eemsbode staat. Hierin staan onder andere nieuwsberichten, gemeentelijke mededelingen (officiĆ«le publicaties over bouwaanvragen, bestemmingsplannen, milieuvergunningen, et cetera), (bouw)projecten in Delfzijl, wat gebeurt waar (werk aan de weg, evenementen, et cetera), agenda's (gemeenteraad, commissies).