Melding Openbare Ruimte

Met dit formulier geeft u meldingen door over de openbare ruimte. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld slechte bestrating, kapotte verlichting, een riolering die zorgt voor overstromende putten of het groenonderhoud. Uw melding wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

Heeft u een dringende storing of een melding waar uit veiligheidsoverwegingen direct actie op moet worden ondernomen. Belt u 140596.

Heeft u een klacht?

Een melding aan dit meldpunt is geen officiële klacht tegen de gemeente. Het is een verzoek om iets te repareren of een vraag om uitleg over de openbare ruimte. Een ‘klacht’ dient u alleen in als u vindt dat u persoonlijk bent benadeeld door het optreden van de gemeente. Gemeente staat daarbij voor: de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders, of ambtenaren bij het uitvoeren van hun functie. U wilt een klacht indienen.

Formulier Melding Openbare Ruimte

Let op: Bij het gebruik van een tablet of mobiele telefoon moet u bij de spamcontrole zorgen dat u geen hoofdletter invult.

Velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Melder
Locatie van de melding

Na het invoeren van de locatiegegevens kunt u de markering verschuiven om een meer precieze benadering van de locatie te geven.

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
o j u r o w a s a g e r u k u