Pagina opties

Groter
A A

(Weg)werkzaamheden

De gemeente Delfzijl werkt continu aan de openbare ruimte. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden waarbij wegen zijn afgezet, gestremd of waar u verkeershinder ondervindt. U kunt alle werkzaamheden ook inzien op een overzichtskaart.

Overzichtskaart

 • Stremming Johan van den Kornputplein, Delfzijl

  In verband met de herdenking van BS Het Baken bij het verzetsmonument Zwaantje op  dinsdag 23 april is het Johan van den Kornputplein - de weg voor het gemeentehuis te Delfzijl - tussen circa 16.15 en 16.45 uur afgesloten voor alle verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk hiermee rekening te houden en de motor van uw voertuig uit te zetten als u wacht voor de afzethekken.

 • Vervanging lichtpunten door LED verlichting

  De gemeente laat in delen van diverse straten oude lichtmasten en armaturen vervangen door masten met dimbare LED verlichting. CityTec gaat vanaf 15 april tot en met juli 2019 hiermee aan de slag.  Ongeveer een derde van deze masten en armaturen in onze gemeente wordt vervangen. De voordelen van dimbare LED verlichting zijn een directe verlaging van het energieverbruik en een langere product levensduur. Tijdens de bouwvak liggen de werkzaamheden stil. Vanaf medio augustus worden de werkzaamheden voor ongeveer twee jaar opnieuw gestart.

 • Parkeren zaterdag 27 april Koningsdag

  Op zaterdag  27 april is het in verband met de viering van Koningsdag, niet mogelijk om van 06.00 uur tot 18.00 uur te parkeren op plein Molenberg en het Commandementsplein in Delfzijl.

 • Werkzaamheden Meedhuizen van start

  De gemeente Delfzijl werkt, samen met het dorp Meedhuizen en andere belanghebbenden, aan het project 'Meedhuizen: Verkeer en meer…'. Vanaf begin april begint de uitvoering van dit project. Vanaf dat moment kunt u, als u in of door Meedhuizen rijdt, loopt of fiets, hier hinder van ondervinden.

 • Stremming Kloosterlaan tussen Farmsum en Wagenborgen

  Van maandag 1 april tot en met vrijdag 3 mei is de Kloosterlaan tussen de Warvenweg in Farmsum en Kop Af in Wagenborgen gestremd voor alle verkeer.

 • Kloosterlaan tussen Farmsum en Wagenborgen: stremming

  Van 1 april tot en met vrijdag 3 mei is de Kloosterlaan tussen de Warvenweg in Farmsum en Kop Af in Wagenborgen gestremd voor alle verkeer.

 • De Hoogte Wagenborgen: Herinrichting weg en rioleringswerkzaamheden

  De gemeente Delfzijl is gestart met de werkvoorbereidingen om de riolering en de verharding in de Hoogte in Wagenborgen te vervangen.

 • Dijk tussen Eemshaven en Delfzijl: stremming

  In verband met werkzaamheden kunt u vanaf maandag 4 september 2017 tot en met 2019 geen gebruik maken van de dijk tussen Eemshaven en Delfzijl, de onderhoudswegen en de stranden bij Delfzijl en Bierum.