Pagina opties

Groter

(Weg)werkzaamheden

De gemeente Delfzijl werkt continu aan de openbare ruimte. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden waarbij wegen zijn afgezet, gestremd of waar u verkeershinder ondervindt. U kunt alle werkzaamheden ook inzien op een overzichtskaart.

Overzichtskaart

 • Stremming Willem Barentsstraat

  In het midden van de weg ter hoogte van huisnummer 3 zit een verzakking in de wegverharding.

 • Stremmingen Havendagen 2019

  Vanaf maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september zijn plein Molenberg, Kerkstraat en Schoolstraat in Delfzijl afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met de Havendagen in het centrum en de haven en kermis op plein Molenberg. Op zaterdag 31 augustus van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 1 september van 12.00 uur tot 18.00 uur zijn de Oosterveldweg en het plein voor de Boegschroef in de haven van Delfzijl ook afgesloten voor alle verkeer. Handelskade West is wel open en visrestaurant De Kleine Zeemeermin is bereikbaar.

 • Stremming Spoorstraat, Delfzijl

  De Spoorstraat in Delfzijl is volledig gestremd voor gemotoriseerd verkeer. De stremming vindt plaats om de werkzaamheden aan een nieuw te bouwen appartementencomplex door woningcorporatie Acantus, veilig te laten verlopen. De werkzaamheden duren tot medio augustus 2019.

 • Dijk tussen Eemshaven en Delfzijl: stremming

  In verband met werkzaamheden kunt u vanaf maandag 4 september 2017 tot en met 2019 geen gebruik maken van de dijk tussen Eemshaven en Delfzijl, de onderhoudswegen en de stranden bij Delfzijl en Bierum.