Pagina opties

Groter

(Weg)werkzaamheden

De gemeente Delfzijl werkt continu aan de openbare ruimte. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden waarbij wegen zijn afgezet, gestremd of waar u verkeershinder ondervindt. U kunt alle werkzaamheden ook inzien op een overzichtskaart.

Overzichtskaart

 • Asfalteringswerkzaamheden, Delfzijl

  Op donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni is in verband met asfalteringswerkzaamheden het fietspad aan de kant van het politiebureau op het Johan van den Kornputplein in Delfzijl gestremd voor fietsers.

 • Stremming Nansumerweg, Delfzijl

  Donderdag 27 juni tot en met 12 juli is de Nansumerweg tussen Uitwierde en Holwierde gestremd voor doorgaand verkeerd in verband met wegwerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden en verkeersregelaars.

 • Gefaseerde stremming Mello Coendersbuurt

  Aannemer Nota Infra gaat de Mello Coendersbuurt in Termunterzijl volledig herstraten. In verband met deze werkzaamheden wordt de Mello Coendersbuurt gefaseerd gestremd.
   

 • Stremming Kruislaan, Meedhuizen

  Maandag 24 juni tot en met vrijdag 5 juli is de Kruislaan gestremd voor doorgaand verkeer in verband met wegwerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid met behulp van borden en verkeersregelaars.

 • Stremming Spoorstraat, Delfzijl

  De Spoorstraat in Delfzijl is volledig gestremd voor gemotoriseerd verkeer. De stremming vindt plaats om de werkzaamheden aan een nieuw te bouwen appartementencomplex door woningcorporatie Acantus, veilig te laten verlopen. De werkzaamheden duren tot medio augustus 2019.

 • Dijk tussen Eemshaven en Delfzijl: stremming

  In verband met werkzaamheden kunt u vanaf maandag 4 september 2017 tot en met 2019 geen gebruik maken van de dijk tussen Eemshaven en Delfzijl, de onderhoudswegen en de stranden bij Delfzijl en Bierum.