Pagina opties

Groter

(Weg)werkzaamheden

De gemeente Delfzijl werkt continu aan de openbare ruimte. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden waarbij wegen zijn afgezet, gestremd of waar u verkeershinder ondervindt. U kunt alle werkzaamheden ook inzien op een overzichtskaart.

Overzichtskaart

 • Stremming Geefsweersterweg

  Vanaf dinsdag 10 december 07.00 uur tot en met donderdag 12 december 18.00 uur is de Geefweersterweg (tussen de Ideweersterweg en de N362) gestremd in verband met herstelwerkzaamheden aan de bermen. De stremming is niet van toepassing voor (brom)fietsers.

 • Stremming Ideweersterweg

  Vrijdag 13 december van 07.00 uur tot en met 18.00 uur is de Ideweersterweg ter hoogte van de Geefsweersterweg 19 gestremd in verband met reparatiewerkzaamheden aan de verkeersdrempel. Het verkeer wordt omgeleid door middel van verkeersborden. 

 • Stremming Dallingeweersterweg in Termunten

  Vanaf maandag 2 december 2019 tot en met vrijdag 19 december 2019 is de Dallingeweersterweg in Termunten in verband met asfalteringswerkzaamheden tussen het gedeelte Abel Olsderweg en de dijkdoorgang en het gedeelte in het verlengde van de Abel Olsderweg tot de zeedijk, gestremd voor het doorgaande verkeer.

 • Stremming Meedenlaan te Termunten

 • Werkzaamheden Meedhuizen van start

  De gemeente Delfzijl werkt, samen met het dorp Meedhuizen en andere belanghebbenden, aan het project 'Meedhuizen: Verkeer en meer…'. Vanaf begin april begint de uitvoering van dit project. Vanaf dat moment kunt u, als u in of door Meedhuizen rijdt, loopt of fiets, hier hinder van ondervinden.

 • Dijk tussen Eemshaven en Delfzijl: stremming

  In verband met werkzaamheden kunt u vanaf maandag 4 september 2017 tot en met 2019 geen gebruik maken van de dijk tussen Eemshaven en Delfzijl, de onderhoudswegen en de stranden bij Delfzijl en Bierum.