Pagina opties

Groter

(Weg)werkzaamheden

De gemeente Delfzijl werkt continu aan de openbare ruimte. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden waarbij wegen zijn afgezet, gestremd of waar u verkeershinder ondervindt. U kunt alle werkzaamheden ook inzien op een overzichtskaart.

Overzichtskaart

 • Stremming Singel in Delfzijl

  Op woensdag 16 oktober 2019 is in verband met de najaarsmarkt van 07.00 uur tot 18.00 uur de Singel in Delfzijl gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer. In verband met plaatsing van marktkramen is ter hoogte van de kruising Singel/Landstraat geen vrije doorgang mogelijk. De Landstraat is bereikbaar via de Noordersingel.

 • Vervanging bekabeling openbare verlichting Heemweg, Woldendorp

  De gemeente laat aan de Heemweg in Woldendorp verouderde bekabeling voor de openbare verlichting vervangen. Door de bekabeling te vernieuwen moet er een einde komen aan storingen in de verlichting.

 • Stremming Oosterveldweg in Farmsum

  Van maandag 14 oktober, 6.00 uur tot 25 oktober, 18.00 uur is de Oosterveldweg tussen de rotonde Hogelandsterweg/Zeesluizen en school Noorderpoort in Farmsum gestremd in verband met asfalteringswerkzaamheden. 

 • Voortgang herinrichting plein De Vennen, Delfzijl

  Fase twee van de herinrichting van plein De Vennen is grotendeels afgerond. Een gedeelte van het nieuwe parkeerterrein voor de Albert Heijn is gereed en de contouren van het nieuwe plein worden zichtbaar. Vanaf maandag 7 oktober start de volgende fase.

 • Tijdelijke aanpassingen verkeerssituatie Spoorstraat, Delfzijl

  Op woensdag 2 oktober 2019 wordt de verkeerssituatie in de Spoorstraat in Delfzijl tijdelijk veranderd. Dit is nodig in verband met de nieuwbouw van het appartementencomplex aan de Spoorstraat en de herinrichting van plein De Vennen. Na de aanpassingen is de parkeerplaats van appartementencomplex De Zijlen bereikbaar via de Noordersingel.

 • Stremming Heemweg te Woldendorp

  In opdracht van de gemeente Delfzijl voert aannemer Abbink Boekelo asfaltreparatiewerkzaamheden uit op de Heemweg te Woldendorp.

 • Dijk tussen Eemshaven en Delfzijl: stremming

  In verband met werkzaamheden kunt u vanaf maandag 4 september 2017 tot en met 2019 geen gebruik maken van de dijk tussen Eemshaven en Delfzijl, de onderhoudswegen en de stranden bij Delfzijl en Bierum.