Pagina opties

Groter
RSS

Laatste nieuwjaarsbijeenkomst 'Broezen' gemeente Delfzijl

Op zaterdagavond 4 januari 2020 vindt voor de achtste keer de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst 'nait zoezen moar Broezen' plaats. Het thema is 'de finale'. Het is de laatste nieuwjaarsbijeenkomst  van de zelfstandige gemeente Delfzijl. Ondernemers aan Plein Molenberg en de gemeente organiseren dit feest gezamenlijk voor alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Delfzijl.

Aftrap in de Molenberg

Vanaf 19.15 uur zijn alle inwoners en ondernemers uit de gemeente welkom in Theater & Congres-centrum de Molenberg in Delfzijl. Daar vindt om 19.45 uur de officiële start van de nieuwjaarsbijeen-komst plaats met de toespraak van burgemeester Gerard Beukema en optredens van zangeres Merulsa, Popkoor Mixed Melody en zanger Pieter van der Zweep. Aansluitend kunnen bezoekers van Broezen in De Bolder, Brasserie Ziel, de voormalige Centrumkerk, Grand Café Het Lokaal en in Café Centrum de avond feestelijk voorzetten. De molen Adam is ook open voor publiek.

De toegang tot de optredens en molen Adam is gratis.

'Leutje finoale hapkes'

In verschillende lokaliteiten aan Plein Molenberg zijn optredens van artiesten. De deelnemende ondernemers serveren gratis 'leutje finoale hapkes'. Het programma duurt tot 22.30 uur. Daarna houdt een aantal ondernemers de deuren open met een aanvullend programma.