Pagina opties

Groter
RSS

Goede ideeën gezocht voor ondernemen in coronatijd

Online EBG Pitch ‘Van crisis naar kansen!’ € 10.000 te verdelen over de beste ideeën.

Heb jij als ondernemer een geweldig idee? En kan jouw idee een steentje bijdragen aan de bedrijvigheid in Noord- en Midden-Groningen tijdens de coronacrisis? Economic Board Groningen (EBG) organiseert een online EBG Pitchwedstrijd ‘Van crisis naar kansen!’ 

EBG is op zoek naar ideeën die voortkomen uit de noodzaak anders te moeten werken in deze coronatijd. De Online EBG Pitch is bedoeld voor ondernemers uit één van de volgende gemeenten: Het Hogeland, Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Oldambt, Midden-Groningen of voormalig gemeente Ten Boer. Als een deelnemer hier niet woont of is gevestigd, moet hij/zij kunnen aantonen dat deze regio primair profiteert van het idee. De drie deelnemers met de beste ideeën mogen online pitchen aan jury en publiek, die allebei stemmen wie er met het grootste bedrag vandoor gaat om zijn of haar plannen waar te maken. Er is € 10.000 aan prijzengeld beschikbaar. Je kunt uiterlijk 25 mei je idee aanmelden.

5 juni: Online EBG Kenniscafé ‘Online verdienmodellen’

In deze coronatijd gaan we steeds meer online. Hoe speel je hier als ondernemer zo goed mogelijk op in? Ben je online goed zichtbaar en vindbaar? Tijdens het online EBG Kenniscafé op vrijdagochtend 5 juni laat creatief digitaal bureau Frissekom aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe je een online verdienmodel kunt opzetten. Dit kan bijvoorbeeld een webshop, app, webinar of online training zijn. Ook is er ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Meld je gratis aan!