Pagina opties

Groter
RSS

Doet u mee? Centrum Zuidoost informeert bewoners via website, YouTube en live radio-uitzending Havenstad FM

Gemeente Delfzijl werkt hard aan de toekomst en doet dat graag samen met u. Liefst natuurlijk door middel van informatiebijeenkomsten en persoonlijk contact, maar vanwege coronamaatregelen is dat nog niet mogelijk. Wat wél mogelijk is, is een filmpje met een update over Centrum Zuidoost én een radio-uitzending!

Filmpje van presentatie

We zijn inmiddels 2 maanden verder na het eerste informatie/presentatie-filmpje over Centrum Zuidoost op het YouTube-kanaal van de gemeente Delfzijl. Tijd dus om de stand van zaken over Centrum Zuidoost door te nemen. Dat doen we, net zoals de vorige keer, door middel van een informatie/presentatie-filmpje. In de week van 18 mei komt het filmpje op het YouTube-kanaal van de gemeente Delfzijl. Uiteraard kunt u op deze informatie presentatie reageren via de mailbox van Centrum Zuidoost (centrumzuidoost@delfzijl.nl). Dat is echter niet de enige manier waarop u in contact kunt komen over Centrum Zuidoost.

Radio-uitzending bij Havenstad FM

Woensdag 27 mei aanstaande is er een thema-uitzending over Centrum Zuidoost tijdens Lunchradio tussen 12.00 uur en 14.00 uur (www.havenstad.fm). In de radiostudio zijn dan de programmamanager en een projectleider van Centrum Zuidoost aanwezig. Door te bellen met 0596-618902 of 0596-856356 kunt u live tijdens de uitzending uw vragen stellen over Centrum Zuidoost. Dus: vragen, opmerkingen of ideeën over Centrum Zuidoost? Laat het ons weten tijdens deze live-uitzending!

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen in Centrum Zuidoost? Kijk hiervoor op de website en klik op Informatiekaart Centrum Zuidoost.