Pagina opties

Groter
A A
RSS

Doe mee aan 'Voel je Goed!'

Voel je goed! is voor volwassenen, die willen werken aan een gezonder gewicht. En moeite hebben met taal en daarom graag adviezen ontvangen in makkelijke taal. Voel je goed! gaat over gezonder eten en meer bewegen. U leert wat het is en hoe u het doet. De lessen zijn in het Nederlands, dus u moet wel een beetje Nederlands kunnen begrijpen en spreken.

Van start

Voel je Goed! is vanaf 11 maart elke maandag van 10.00 uur tot 12.30 uur in De Kajuit  aan de Prins Bernhardlaan 26a in Delfzijl. De lessen zijn gratis.

Begeleiding

Elke les is Ellen Wollerich (Beweegcoach gemeente Delfzijl) samen met Esmee Udema (Diëtheek Delfzijl) en een vrijwilliger van het Taalhuis aanwezig. Beweegcoach Ellen en een vrijwilliger van het Taalhuis begeleiden de lessen. Dietist Esmee geeft adviezen.

Opgave en meer informatie

Voor opgave of meer informatie kunt u terecht bij Ellen Wollerich, via  0626975208 of e.wollerich@hvdsg.nl. Opgeven kan tot en met 8 maart 2019. Voordat u start met de cursus, vindt er altijd eerst een gesprekje plaats om te kijken of Voel je goed! bij u past.

Wilt u eerst beter leren luisteren en spreken in het Nederlands?

Ga dan naar het Taalhuis in Delfzijl/ Appingedam/Loppersum of neem contact op met Taalcoördinator Andre de Graaf via 0683525393 of via aj.degraaf@noorderpoort.nl.