Pagina opties

Groter
RSS

Dinsdag 15 oktober informatieavond Centrum Zuidoost in de Molenberg

Gemeente Delfzijl werkt hard aan de toekomst en dat doen we graag samen met u. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een informatieavond rondom de ontwikkelingen in Delfzijl Centrum Zuidoost. Deze avond is gepland op 15 oktober aanstaande in de Molenberg.

De bijeenkomsten tot nu toe

In december 2018 hebben we de eerste informatiebijeenkomst georganiseerd voor de gebiedsagenda van Centrum Zuidoost. We hebben u toen gevraagd naar uw wensen en ideeën. Die wensen en ideeën hebben we, waar we konden, verwerkt in de plannen voor Centrum Zuidoost. In de maanden die daarop volgden hebben we regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over de gebiedsagenda. Zo hebben we samen met u de plannen steeds meer vorm kunnen geven.

11 juli jongstleden heeft de raad positief besloten over de gebiedsagenda en inmiddels zijn we druk bezig met het verder uitwerken ervan.

De bijeenkomst op 15 oktober

Tijdens de informatiebijeenkomst op 15 oktober praten wij u bij over de stand van zaken en laten wij u zien hoe u de ontwikkelingen van de verschillende locaties op de voet kunt volgen. Bovendien stellen we graag de projectleiders aan u voor van De Molenberg, de Ubbenslocatie, de Actionlocatie en de Nieuwe Weg.

Het programma

  • 18.45 uur        inloop met koffie en thee
  • 19.00 uur        welkom, stand van zaken, projectleiders deelgebieden, vervolg
  • 20.00 uur        mogelijkheid tot het individueel stellen van vragen aan betrokken projectleiders
  • 20.30 uur        afsluiting

Locatie

De Molenberg, Molenberg 11 te Delfzijl.