Pagina opties

Groter
A A
RSS

Check het spoorwerk in uw buurt

ProRail ontwikkelt een online tool waarmee omwonenden van het spoor kunnen bekijken welke werkzaamheden met mogelijke hinder in hun buurt gepland staan. Voor sommige gebieden is deze Spoorwerkcheck nu al beschikbaar. En vanaf de zomer 2019 voor heel Nederland.

Spoorwerk per adres bekijken

Woont u dichtbij het spoor? Dan kunt u met de online Spoorwerkcheck bekijken of er komende maand spoorwerkzaamheden in uw buurt worden uitgevoerd die voor overlast kunnen zorgen. U ziet wanneer er precies wordt gewerkt. Ook vindt u meer informatie en filmpjes over de werkzaamheden. U kunt zoeken naar werkzaamheden in uw eigen buurt en op andere plaatsen.

Vanaf 2019 voor alle spoorwerkzaamheden

De Spoorwerkcheck werkt nog niet voor alle adressen. ProRail voegt in de loop van dit jaar steeds nieuwe gebieden toe. Vanaf de zomer 2019 zijn dan alle spoorwerkzaamheden met mogelijke hinder voor omwonenden op deze manier te vinden. Welke gebieden al digitaal zijn, ziet u op deze kaart.

Is de regio waar u woont al digitaal? Dan kunt u zich ook aanmelden voor onze e-mailservice via https://mijnprorail.prorail.nl. U ontvangt dan in uw mailbox een bericht wanneer er aan het spoor wordt gewerkt. U ontvangt deze mail alleen als u maximaal 300 meter van het spoor woont.