Pagina opties

Groter
RSS

Bewonersinitiatieven ‘Delfzielster Pronkjewails’ geven de gemeente kleur

In de gemeente Delfzijl nemen inwoners initiatieven om wonen en recreëren in hun buurt, wijk of dorp nog plezieriger te maken dan het al is. De gemeente draagt bewonersinitiatieven een warm hart toe en onderstreept dat door initiatiefnemers jaarlijks in het zonnetje te zetten. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Bewonersinitiatieven, ‘Delfzielster Pronkjewails’ krijgen dan een plek in de centrale hal van het gemeentehuis. Hier is sinds 2015 een fotogalerij van bewonersinitiatieven ingericht.

Wilt u een initiatief voordragen?

Weet u een initiatief die een plekje in de galerij verdient? Mail deze dan uiterlijk 23 september 2019 naar bewonersinitiatieven@delfzijl.nl. Vermeld in de aanmelding de gegevens van de contactpersoon van het initiatief, zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres en geef aan waarom u vindt dat dit initiatief een plek verdient in de fotogalerij. Ook uw contactgegevens ontvangen wij graag.

Criteria om voor een plek in de galerij in aanmerking te komen:

  • Het initiatief bestaat minimaal één jaar.
  • Het initiatief mag niet (semi)commercieel van aard zijn.

Feestelijke bijeenkomst in 2019

Op vrijdagmiddag 29 november 2019 om 16.00 uur vindt er in het gemeentehuis een feestelijke bijeenkomst plaats waarbij de geselecteerde initiatiefnemers in het zonnetje worden gezet.